Selecteer een pagina

OVER MIJ

Ik ben Steven Janssen, ik ben de oprichter van Mijn Eigen Houtje. Ik hou van hout en natuurproducten in het algemeen. Ik vind het fantastisch om mooie dingen te maken van hout en daar mensen blij mee te maken. Het ondernemerschap geeft mij de kans mijn creativiteit te combineren met mijn sociale kant. Het ene moment ben ik in mijn werkplaats druk bezig met stoere ‘mannendingen’, het andere moment kom ik bij mensen thuis om mooie spullen af te leveren of ter plekke te maken. Daar word ik blij van.

Wat ik erg leuk vind om te maken, zijn kindermeubels. Als vader van drie jongens en door mijn achtergrond in de kinderopvang, weet ik als geen ander wat kinderen leuk vinden. Het is voor mij elke keer weer een uitdaging om iets te maken waarbij kinderen lopen te springen om ermee aan de slag te gaan.

Voor mijn klanten maak ik maatwerk meubels, zowel voor binnen als buiten. Vaak maak ik die in mijn werkplaats en kom ik ze persoonlijk afleveren en monteren. Maar soms is het praktischer om iets ter plekke te maken en dan ben ik bij de klant thuis aan het werk. Ik vind het leuk en belangrijk om het mijn klanten helemaal naar de zin te maken. Ik ben pas tevreden als mijn klant dat ook is!